Co by měl vědět správný kuchař
1 skladem
Originální název: What´s a cook to do?
Překlad: Blanka Brabcová
Rok vydání: 2009
Vydání: 1
Počet stránek: 432
Vazba: brožovaná
ISBN: 978-80-249-1152-6
EAN: 9788024911526
Nakladatelství: Ikar
Obálka: Ivan Brůha
Ilustrace: James Peterson
Popis
Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.


