NEJSTARŠÍ SPECIALIZOVANÉ KNIHKUPECTVÍ SF&F.
Sleva

Jak se dělá cidre calvados pommeau

1 skladem

Katalogové číslo: 28146 Kategorie: , , Štítek:
Rok vydání2016
Vydání2
Počet stránek96
VazbaVázaná
ISBN978-80-7433-151-0
EAN9788074331510
NakladatelstvíVíkend

Popis

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.
Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?
Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.


Zavřít
×

Košík